top of page

Uw behandelaar

In 1994 studeerde Miriam van Hartevelt als fysiotherapeut af aan Hogeschool Eindhoven. Daarnaast heeft zij 2 post hbo-opleidingen afgerond, Modulaire Opleiding Bekkenfysiotherapie en Modulaire Opleiding Geriatriefysiotherapie. Deze basis is aangevuld met structurele scholing op het gebied van (pre)revalidatie, geriatrie, cardiologie, buikwand- en stuitproblematiek, bekkenfysiotherapie en INDIBA-therapie. Zowel intramuraal als binnen de eerste lijn heeft zij met veel plezier gewerkt in de (psycho)geriatrische revalidatie. De verschuiving van specialistische zorg van intramuraal naar thuis is daarin ervaren als een verrijking van haar vak. 

Naast behandelaar is zij werkzaam geweest als gastdocent op de Modulaire Opleiding Bekkenfysiotherapie, heeft zij mogen spreken op het symposium Geriatric and Neurological Pelvic Floor Disorders, nam zij deel aan de klankbordgroep ter bevordering van de continentiezorg voor ouderen en houdt zij zich bezig met het ontwikkelen van therapie ondersteunende en zorgpreventieve interactieve lezingen en workshops.

 

20210130_pixabay_wongbaoyi_medical-51683
  • LinkedIn

Opleidingen

Opleidingen

Modulaire Opleiding Geriatriefysiotherapie (MOG)

Avans Plus Breda


Afstudeeropdracht MOG:

Het effect van een afgenomen rompmusculatuurfunctie ten gevolge van een CVA op het ontstaan van urine-incontinentie na een CVA, een literatuurstudie.

Modulaire Opleiding Bekkenbodemdisfuncties (MOB)

Hogeschool West-Brabant Breda

Opleiding Fysiotherapie

Hogeschool Midden-Nederland te Utrecht / Hogeschool Eindhoven

2014

1996

1994

bottom of page