MEERDIMENSIONAAL

Specialistische fysiotherapie op maat
Site momenteel onder constructie
06-31308881
Meerdimensionaal Fysiotherapie
Centrum voor Gezondheid en Beweging Bilthoven
Planetenbaan 615, 3721 KT Bilthoven
T: 06-31308881
E: info@meerdimensionaal.com

 

 
 

SPECIALISATIES

Geriatriefysiotherapie
Valpreventie
Verzakkingsklachten
Zorg van Nu_VWS.png
PTNS / TENS
 

Bekken(bodem)fysiotherapie

Ongewild verlies van urine, ontlasting of een wind? Een drukgevoel in de schede? Mogelijk heeft u een bekkenbodemprobleem. De bekkenbodem is een spierlaag onder in het bekken. Deze helpt bij afsluiting van de blaas en endeldarm, ontspant bij de toiletgang en seks, ondersteunt onze organen en geeft stabiliteit aan rug, bekken en heupen. Een kleine spier met veel functies. Wanneer de bekkenbodem niet goed functioneert, kan dat problemen geven binnen al deze gebieden.
Iedereen heeft een bekkenbodem, man, vrouw, jong en oud. Iedereen kan dus ook een bekkenbodemprobleem krijgen. De bekkenfysiotherapeut onderzoekt samen met u wat het probleem is en kijkt wat zij daarin met oefentherapie, leefstijladviezen, eventueel aangevuld met andere technieken, voor u kan betekenen.

 

meer lezen...

 

 

 (P)Revalidatie

Bent u net geopereerd of wordt u dat binnenkort? Dan is fysiotherapie voor en na uw operatie mogelijk iets voor u. Hoe beter uw basisconditie voor de operatie is, hoe groter uw kans op een voorspoedig herstel:

Better In is Better Out!

Ook wanneer u ernstig ziek bent geweest, mogelijk met ziekenhuisopname, en merkt veel minder te kunnen dan voorheen, kan fysiotherapie u helpen. Voorbeelden zijn een longontsteking of fikse griep.

​meer lezen....

© 2020 M van Hartevelt